Ontstoppingsbedrijf
Lelystad

Wij verhelpen uw verstopping!

Wij helpen u graag!

Ontstoppingsbedrijf Lelystad

Ontstoppingsbedrijf Lelystad? eeft u last een verstopt toilet, een gootsteen/wastafel dat niet meer doorloopt, of staat u met uw enkels in het water tijdens het douchen? Dat is vervelend! Dan wilt u natuurlijk dat dit zo snel mogelijk opgelost wordt. Het team van Ontstoppingsdienst Lelystad staat voor u klaar!

Naast dat wij verstoppingen snel en blijvend kunnen verhelpen, kunnen wij uw afvoer en riolering ook reinigen. Met een rioolreiniging voorkomt u verstoppingen en daarnaast gaan de afvoerbuizen langer mee doordat deze weer helemaal schoon zijn.

Indien nodig kan Ontstoppingsdienst Lelystad de afvoer en het riool ook beoordelen met een rioolinspectie. Tevens hebben wij erg veel ervaring met het vervangen, repareren, of aanleggen van riolering. Is uw riool verouderd? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Heeft u hulp nodig omdat u problemen ondervindt aan uw riool? Schakel dan de hulp van Ontstoppingsbedrijf Lelystad in? Maak dan een afspraak door te bellen naar 0320 201 886.

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Afvoer Ontstoppingsbedrijf Lelystad

Services

Ontstoppingsdienst Lelystad

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

0320 201 886

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Lelystad. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsdienst Lelystad.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Ontstoppingsbedrijf

Werkwijze Ontstoppingsdienst

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

24/7

Dag en nacht bereikbaar

Wij zijn voor spoedklussen op elk moment van de dag bereikbaar. Ontstoppingsdienst Lelystad staat 24/7 klaar om u van uw verstopping en andere rioolproblemen af te helpen!
Onder spoedklussen verstaan wij klussen die niet kunnen wachten en direct verholpen moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan een overstroming van de wastafel die is ontstaan door een verstopping. In dat geval zoekt u een ontstoppingsbedrijf in de omgeving van Lelystad die snel ter plaatse kan zijn.

Wanneer u een afspraak maakt komt Ontstoppingsbedrijf Lelystad zo snel mogelijk langs om uw verstopping te verhelpen. Het maakt onze ontstoppers niet uit of u in Lelystad zelf woont of in de omgeving. Wij brengen geen voorrijkosten in rekening.

Merkt u dat u te maken heeft met zo’n spoedgeval? Neem dan snel contact op met Ontstoppingsbedrijf Lelystad via 0320 201 886 en wij komen uw zo snel mogelijk helpen!

Loodgieters Lelystad
Afvoer Verstopping Lelystad

Jaren Ervaring

Lelystad Riool Verstopping
Riool Ontstopping Lelystad

Herkenningspunten

Een verstopping herkennen

Geen enkele verstopping is hetzelfde. Dit maakt het lastig vast te stellen of u daadwerkelijk te maken heeft met een verstopping. U kunt een verstopping aan veel verschillende onderdelen herkennen. Ontstoppingsdienst Lelystad heeft er een aantal beschreven.
Een mogelijke situatie die op een verstopping is bijvoorbeeld dat er water in uw wasbak blijft staan, de afvoer van uw gootsteen niet meer doorspoelt, het water loopt niet wegloopt uit uw toilet of omdat er een vieze rioolgeur in huis blijft hangen.

Tevens kunt u een verstopping ook herkennen aan borrelende geluiden uit de afvoer. Bijvoorbeeld wanneer u een borrelend geluid uit uw gootsteen hoort wanneer u gebruik maakt van uw vaatwasser.

De bovenstaande voorbeelden zijn stuk voor stuk situaties die duiden op een verstopping. In veel gevallen is uw riool of afvoer verstopt of zal deze snel verstopt raken. Wij raden u in dat geval zo snel mogelijk contact op te nemen.

Ontstoppingsdienst Lelystad beschikt over ervaren ontstoppers die u graag komen helpen. Neem gerust contact op voor een afspraak via 0320 201 886.

Het onstaan

Het ontstaan van verstoppingen

Een rioolverstopping kan te wijten zijn aan verschillende oorzaken. Voorbeelden hiervan zijn een grote ophoping van haren of zeepresten in het doucheputje, of misschien heb je per ongeluk een toiletblok door de wc gespoeld. Ook komt het vaker voor dat er zich via de keuken etensresten ophopen in het riool.
In veel gevallen is het ontstaan van verstopping een zeer langdurig proces. Dit begint veelal met een kleine ophoping van vuil, die alsmaar groter en groter wordt tot er geen water meer door de afvoer loopt. Op dit moment zit uw riool of afvoer volledig verstopt en kunt u er geen gebruik meer van maken.

Tevens is het ook mogelijk dat uw riool verouderd of beschadigd is. Bijvoorbeeld doordat er boomwortels uw riool zijn binnengedrongen. Hierdoor kan het gebeuren dat er voorwerpen in uw riool blijven steken. Langzaam zal dit een blokkade vormen die zich ontpopt tot een volwaardige verstopping.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen door een ervaren professional? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Lelystad op 0320 201 886.

Wc Verstopping Lelystad
Riool Verstopping Lelystad Camerainspectie
Loodgieter Ontstoppingdienst Lelystad
Riool Verstopt Lelystad

Zelf aan de slag!

Zelf de verstopping verhelpen

Om zo snel mogelijk van de verstopping af te komen kunt u ervoor kiezen om zelf de verstopping proberen te verhelpen. Hiervoor zijn diverse methodes beschikbaar. De beste opties vindt u op de pagina. Echter is dit in veel gevallen geen gemakkelijke klus.
Wanneer u zelf de verstopping wilt verhelpen zijn twee onderdelen belangrijk: Hoe is de verstopping ontstaan? En op welke plek bevindt de verstopping zich?

Wanneer u antwoord heeft gegeven op de bovenstaande vragen kunt u bepalen hoe u de verstopping kunt verhelpen. Hopelijk lukt het u de verstopping te verhelpen aan de hand van onze methodes.

Zoekt u een ervaren ontstoppingsdienst die uw verstopping kan verhelpen? Wij komen graag uw verstopping verhelpen! Neem gerust contact op voor een afspraak met Ontstoppingsdienst Lelystad op 0320 201 886.

Ontstoppingsmethodes

Manieren om een riool te ontstoppen

Het is soms lastig om een goede manier te kiezen waarop u uw verstopping kunt verhelpen. De loodgieters van Ontstoppingsbedrijf Lelystad hebben een selectie gemaakt van de beste methodes en die hieronder voor u toegelicht!

Lukt u het niet om de verstopping zelf te verhelpen? Of wilt u misschien wat meer informatie ontvangen? Neem gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Lelystad op 0320 201 886.

Lelystad Wc Ontstoppen
Lelystad Verstopping Riool
Lelystad Riool Verstopt
Verstopping Afvoer Lelystad

De welbekende plopper

Verstopte wc ontstoppen met een plopper

Spoelt uw toilet niet meer door en zit dus uw wc verstopt? Of stroomt het water heel langzaam weg? Dan heeft u waarschijnlijk te maken met een verstopping. Wellicht kunt u uw toilet ontstoppen met een plopper. U bent hier vast al bekend mee.
Het ontstoppen met een plopper is een goedkope en tevens erg eenvoudig uit te voeren methode. Daarnaast is de kans om schade aan te richten erg klein aan uw toilet of de riolering waarop uw toilet is aangesloten, wanneer u onze methode stap voor stap volgt.

Maak alvorens u van start gaat, de plopper flexibel. Dit doet u door deze enige tijd onder een warme kraan te houden. Duw de steel van de plopper vervolgens zachtjes naar beneden en trek de plopper omhoog.

In de meeste gevallen is het zo dat de verstopping niet met één keer ploppen verholpen. Het is daarom mogelijk dat u meerdere malen moet ploppen.

Pas op dat u niet te veel kracht gebruikt wanneer u deze methode gebruikt. Wij hebben het hier voornamelijk over de kracht die u mogelijk kunt gebruiken bij het erop drukken van de plopper op de toilet hals. U kunt de verstopping hierdoor nog strakker en vaster duwen.

Heeft u de verstopping weten te verhelpen? Spoel de afvoer dan nog een aantal keer met grote emmers met warm water. Doe hier eventueel nog wat schoonmaakmiddel bij.

Soda en azijn

Gootsteen ontstoppen met soda en azijn

Heeft u last van een verstopping in een gootsteen? Dan is soda zeker een goede ontstoppingsmethode. Deze methode is zeer eenvoudig en tevens heel goedkoop.
In de praktijk heeft Ontstoppingsbedrijf Lelystad al meerdere keren gezien dat een ontstopping met soda (zuiveringszout) zeer goed werkt wanneer uw gootsteen verstopt zit door een ophoping van vet.

U weet misschien niet hoe deze methode in zijn werking gaat. Om die reden hebben onze monteurs deze methode voor u uitgewerkt.

Dit kan gedaan worden door het zuiveringszout toe te voegen aan warm water. Wanneer deze twee substanties enige tijd door elkaar geroerd zijn, kunt u het mengsel langzaam in de verstopte gootsteen gooien. Doe dit van enige hoogte om extra kracht toe te voegen aan deze handeling.

Heeft dit nog niet het gewenste resultaat? Dan raden we u aan de soda eerst aan te mengen met azijn. Dit doet u door een klein glas te vullen met azijn. Gooi hier vervolgens soda bij en roer dit even door elkaar. Gooi dit mengsel daarna in de verstopte gootsteen. Laat ook dit enige tijd intrekken.

Lelystad Loodgieter
Lelystad Gootsteen Ontstoppen
Afvoer Verstopt Lelystad
Wc Ontstoppingsdienst Lelystad

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met een ontstoppingsveer

Is het nog niet gelukt uw riool te ontstoppen? Probeer het dan eens met een ontstoppingsveer. U kunt deze veer zowel online als in de lokale bouwmarkt kopen.
Hoe gaat dit in zijn werk? Het is de bedoeling dat deze veer met het uiteinde in de verstopte leiding gaat. Zet bij dit proces niet te veel kracht. Wanneer het uiteinde van de veer de verstopping bereikt heeft, moet u nu voorzichtig duwen, trekken en draaien met de veer.

U merkt het direct wanneer u de verstopping hebt verholpen. U kunt dit controleren door een emmer water in de afvoer te gieten. Stroomt het water goed door? Dan is de verstopping opgelost.

Ontstoppingsbedrijf Lelystad raadt u aan om de afvoer nog goed door te spoelen met warm water en soda. Hierdoor zorgt u ervoor dat ook het laatste beetje vuil loskomt van de afvoerwand. Zo verkleint u de kans dat de verstopping snel terugkeert.

Hogedrukreiniger

Afvoerverstopping verhelpen met een hogedrukreiniger

Het is mogelijk om een afvoer te ontstoppen met een hogedrukreiniger. Dit is een krachtige maar ook riskant ontstoppingsmethode.
Door de kracht van de reiniger kunt u namelijk schade aanrichten aan de afvoer en uw riolering. Daarom raadt Ontstoppingsdienst Lelystad u eerst aan andere methodes te proberen.

Wilt u het toch proberen om zelf uw afvoer te ontstoppen met een hogedrukreiniger? Doe dit dan als volgt. Druk de hogedrukreiniger dan zo ver mogelijk de rioolbuis in. Spoel de leiding vervolgens een aantal minuten goed door.

Het is mogelijk dat u merkt dat er geen beweging in de verstopping te krijgen is. Blijf dan niet onbenullig doorspuiten. De kans is dan namelijk groot dat er helemaal geen beweging in te krijgen is. Op het moment dat u dan toch doorgaat, is de kans aanwezig dat u schade aanricht of de verstopping nog hardnekkiger maakt.

Afvoer Ontstoppingsdienst Lelystad
Afvoer Verstopt Lelystad
Lelystad Loodgietersbedrijf
Gootsteen Verstopt Lelystad

Pas op met deze middelen!

Gebruik geen chemische ontstopper

Online vindt u diverse vloeibare chemische ontstoppingsmiddelen. Echter kan het gebruik van deze middelen resulteren tot beschadigingen in de afvoer.
Sommige van deze ontstoppingsmiddelen bevatten namelijk chemicaliën die een bijtende werking hebben en dit tast de binnenkant van de leidingen aan.

Naast het feit data het mogelijk is dat u uw afvoer beschadigd met het gebruik van deze middelen, vervuilt u ook onnodig het water dat in het hoofdriool komt.

Daarbij komt ook nog dat het merendeel van deze middelen ook geen effectief heeft: de verstopping wordt helemaal niet verholpen door het gebruik van deze middelen. Deze middelen worden vaak in de afvoer.

Hierdoor wordt de verstopping alleen maar erger en hardnekkiger. U maakt het hierdoor lastiger om de verstopping te verhelpen. De chemische ontstopper is namelijk een verharde laag geworden die bovenop de verstopping ligt.

Gecertificeerde loodgieters

Een professioneel ontstoppingsbedrijf

Heeft u te maken met een verstopping en bent u hiervoor op zoek naar een professioneel ontstoppingsbedrijf in Lelystad? Dan bent u bij Ontstoppingsdienst Lelystad aan het juiste adres. Wij zijn werkzaam in Lelystad en wijde omstreken.
Eerlijkheid en vakmanschap, dat is waar wij voor staan. Ontstoppingsbedrijf Lelystad zorgt gegarandeerd voor een professionele afhandeling van uw hardnekkige verstopping in uw riolering of een specifieke afvoer.

Voor hardnekkige verstoppingen hebben wij een spoedklus in het leven geroepen. Hieronder verstaan wij klussen die niet op zich kunnen laten wachten. Denk hier bijvoorbeeld aan lekkages of overstromingen die ontstaan zijn door een verstopping. Voor deze klussen zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar.

Wilt u de zekerheid hebben dat de verstopping goed is opgelost? Bel dan gerust voor een afspraak met een collega van Ontstoppingsbedrijf Lelystad via 0320 201 886.

Ontstoppen Riool Lelystad
Verstopping Afvoer Lelystad

Transparant

Tarieven Ontstoppingsdienst

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsdienst Lelystad
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsdienst Lelystad rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 0320 201 886

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen Lelystad

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsdienst Lelystad

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Lelystad!

Afvoer Ontstoppen Lelystad

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Lelystad

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Loodgieter Lelystad

Op zoek naar een loodgieter die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Neem contact op!

Gootsteen Ontstoppen Lelystad

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsdienst Lelystad

Ontstoppingsdienst Lelystad is in 1992 opgericht met als doel zoveel mogelijk verstoppingen verhelpen. Inmiddels hebben wij al duizenden tevreden mensen van hun verstopping afgeholpen!

Wij staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Ontstoppingsbedrijf Lelystad tracht elke klant op een transparante en vakkundige wijze van hun verstopping af te helpen.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsdienst Lelystad via 0320 201 886.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsdienst Lelystad te werk?
Onze werkwijze is als volgt. U neemt telefonisch contact op. In dit gesprek spreekt u een tijdsblok af met onze telefoniste. U kunt de monteur binnen die tijd bij u aan de deur verwachten.

Wanneer de monteur bij u langskomt onderzoekt hij eerst het probleem. Vervolgens stelt hij een prijsopgave op. Hierin maken wij een inschatting over hoeveel tijd en welke materialen of gereedschappen er gebruikt moeten worden. Op het moment dat u akkoord gaat, gaan wij direct aan de slag om uw verstopping zo snel mogelijk te ontstoppen.

Op het moment dat u akkoord gaat, gaan wij direct aan de slag om uw verstopping zo snel mogelijk te ontstoppen. Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over onze werkwijze via 0320 201 886.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Dat kan door, tenminste 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 0320 201 886.

Wanneer u denkt dat de verstopping vanzelf is weggetrokken, raden we u aan om uw situatie te bespreken. In veel gevallen zien we dat de verstopping voor even weg is, maar later terugkeert.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
In het eerste telefoongesprek spreken wij een tijdsblok af. U kunt er dan ook vanuit gaan dat de monteur binnen deze tijd bij u langskomt. Het kan gebeuren dat de monteur later komt omdat voorgaande afspraak uitloopt. In dat geval zal u hier tijdig over geïnformeerd worden.
Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Elke verstopping is anders, daarom is het lastig om van te voren te zeggen hoe lang het duurt om een verstopping te verhelpen. Maar gemiddeld duurt een ontstopping ongeveer 45 minuten.
Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
Omdat elke verstopping anders is, zijn de prijzen ook wisselend. U kunt de tarieven vinden op onze website. De monteur maakt altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave. Waar starten pas met ontstoppen wanneer wij akkoord hebben van u.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
U kunt bij onze monteur op verschillende manieren afrekenen.

Onze voorkeur gaat uit naar een digitale betaling; bijvoorbeeld met PIN of IDEAL. U kunt ook contant betalen als u dat fijner vindt.

Ontvang ik een factuur?
Wanneer onze monteur bij u langs is geweest en hij de verstopping verholpen heeft, krijgt u via de mail een factuur. Dit kan een aantal dagen duren.

Heeft u een vraag over uw factuur? Onze telefoniste zit voor u klaar om al uw vragen beantwoorden. Neem dan gerust contact op via 0320 201 886.

Zit er garantie op de ontstopping?
Het kan een keer voorkomen dat een verstopping na verloop van tijd terugkomt. Gebeurt dit binnen enkele maanden na de ontstopping? Dan is garantieregeling op uw situatie actief.

Wilt u u beroepen op uw garantie? Schroom dan niet om contact op te nemen via 0320 201 886. Wij helpen u graag verder.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsdienst Lelystad uit?
Ontstoppingsdienst Lelystad ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. We verhelpen verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

Daarnaast kunt u ons ook bereiken voor klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder.

Wanneer uw riool beschadigd is kunt u ons ook bereiken. Bijvoorbeeld wanneer uw riool gerepareerd of vervangen moet worden. Neem gerust contact op!

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Ons werkgebied is Lelystad en omstreken. Het maakt verder niet uit waar u woont, wij rekenen geen voorrijkosten!